Over ons


Wat doen wij

Drukkerij Het Poortje produceert druk-, print- en kopieerwerk. Wij geven u zo goed mogelijk advies. Verder proberen wij al uw wensen in uw drukwerk te verwerken. Wij zijn thuis in bijna alle drukwerk, van eenvoudig tot exclusief, van kleine tot grote oplages. U kunt bij ons voor al uw drukwerk terecht.

U krijgt immers maar één keer een kans voor een eerste indruk.

Historie Drukkerij het Poortje

Drukkerij het poortje is een kleine handelsdrukkerij. De drukkerij is opgericht op 1 januari 2008 door Roy Weeren.
“Ik ben hiervoor al ruim 20 jaar werkzaam geweest in de grafische industrie. Ik ben ooit begonnen als offsetdrukker bij drukkerij Coenen te Simpelveld. Daarna heb ik nog gewerkt bij een aantal middelgrote drukkerijen.”

Voorbereidingen
“In 2006 heb ik diverse opleidingen in Utrecht bij de stichting vakopleidingen afgerond en kreeg ik een baan als Accountmanager. De drang naar een eigen onderneming werd steeds groter. Ik heb hierdoor met mijn voormalige werkgever besloten om mijn functie te veranderen. Dit om mijzelf voor te kunnen bereiden op het starten van een eigen onderneming.”

Ontstaan drukkerij

“Op 1 januari 2008 werd mijn droom eindelijk werkelijkheid. Ik startte mijn eigen onderneming onder de naam Drukkerij Het Poortje. Deze naam is ontstaan vanuit mijn eigen omgeving. Als men Simpelveld binnen komt staat er vermeld: Welkom in de poort van het Mergelland. De naam van mijn onderneming is hiervan afgeleid.”